• Laatste update:
  • Plaatsingsdatum:
  • Leestijd: 2 min

MoneyMonk en ikwordzzper.nl gaan samenwerken

Per 1 oktober 2024 is MoneyMonk nieuwe partner van ikwordzzper.nl. MoneyMonk is een gebruiksvriendelijk boekhoudprogramma met een intuïtieve oplossing voor het bijhouden van de administratie. Dit sluit perfect aan bij de missie van ikwordzzper.nl om zzp’ers te ondersteunen met waardevolle informatie en tools.

Samen zzp’ers op weg helpen

Wie voor zichzelf begint zoekt vooraf informatie op het internet. Hoe word je zzp’er? Waar moet je aan denken? Wat moet je regelen voor je boekhouding? Ikwordzzper.nl en MoneyMonk zijn beiden sinds 2011 voor veel startende ondernemers een belangrijke bron van informatie en inspiratie. Hier vind je als beginnende zzp’er alle informatie die nodig is om een goede start te maken van ondernemersplan tot strak georganiseerde (online) boekhouding.

Partnerschap vol synergie

Op 1 oktober 2024 tekenden ikwordzzper.nl en MoneyMonk een samenwerkingsovereenkomst. De synergie tussen ikwordzzper.nl en MoneyMonk is groot: ikwordzzper.nl begeleidt de startende zzp’er; MoneyMonk maakt boekhouden makkelijk en zorgt dat er tijd overblijft om te ondernemen. Met ingebouwde uren- en rittenregistratie, koppeling met je zakelijke rekeningen en professioneel support is dit voor zzp’ers een geweldig boekhoudprogramma. Het programma heeft ook geïntegreerde rapportages, de mogelijkheid om facturen te maken en kant-en-klare btw-aangiftes. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook een hoop stress.

"Wij zijn enthousiast over onze hernieuwde samenwerking met MoneyMonk," Aldus Martijn Pennekamp van ikwordzzper.nl. "De gebruiksvriendelijke software en de uitstekende ondersteuning van MoneyMonk maken het voor zzp'ers mogelijk om hun administratie efficiënter te beheren, zodat ze zich kunnen richten op de groei van hun onderneming."

Jasper Horstink van MoneyMonk vult aan: “Oude liefde roest niet. Daarom gaan we graag opnieuw een samenwerking aan met ikwordzzper.nl. Er is natuurlijk een perfecte match met de doelgroep. Bovendien kunnen wij veel nuttige informatie verstrekken over boekhouden, met name voor startende zzp’ers.”

Probeer MoneyMonk 30 dagen gratis

Ben je benieuwd naar het boekhoudprogramma van MoneyMonk? Het is altijd mogelijk om MoneyMonk 30 dagen gratis uit te proberen. Gedurende deze proefperiode heb je volledige toegang tot alle functies van de software zonder enige verplichtingen.

Voor leden van Het Ondernemerscollectief is ook nog mogelijk om tot 80% korting te krijgen na de proefperiode.


Probeer MoneyMonk gratis

Geen antwoord op jouw vraag gevonden?

Zoek hieronder in de 1600 artikelen die wij beschikbaar hebben naar het antwoord op jouw vraag.